A+ A A-
Free Responsive Joomla Template

Galuzzi Design Art Studio

  • Category: Responsive
  • Written by Super User
  • Hits: 2602

U vremenu kada 90% populacije na zemaljskoj kugli, odgovor prvo potraži na internetu, ne može se zamisliti poslovanje bez web sajta. Nijedan biznis danas ne može da funkcioniše bez profesionalne internet stranice u kojoj su sve reference lako dostupne celom svetu. Naše desetogodišnje iskustvo u izradi internet prezentacija, grafičkog dizajna i internet oglašavanja je dovoljan dokaz da nam ukažete svoje poverenje.

Izrada internet stranice nije jednostavan posao, iziskuje istraživanje tržišta i pronalaženje najboljeg načina za plasiranje vašeg proizvoda i usluga. 

Mnogi su nam ukazali poverenje, pridružite nam se!

Minimalistički pristup web dizajnu donosi jednostavnu navigaciju kojom korisnici brzo dobijaju sve potrebne informacije. Oštre crte naglašavaju postojanost a pastelne boje smirenost.

Sajtovi su izrađeni u cms-u koji znatno pojednostavljuje održavanje i ažuriranje koje po potrebi možete i sami obavljati. Naročito vodimo računa da sajtovi budu prilagođeni tabletima i mobilnim telefonima svih proizvođača. Uz vrhunski dizajn nudimo i mnoštvo aplikacija koje udovoljavaju i najzahtevnijim korisnicima interneta tako da ćete vrlo brzo postati lider u poslu kojim se bavite! Radili smo multimedijalne sajtove, prodajne, lične prezentacije etc.

Svakodnevno se bavimo istraživanjem internet tržišta, pratimo posećenost sajtova kako na domaćem a tako i na inostranom web prostoru. Bavimo se i snimanjem video materijala, obradom i implementiranjem u web sajt što dovodi do vrhunskih rezultata na pretraživačima kao što je Google!

Info

Nova stranica je trenutno u izradi. Nadamo se da ćemo izaći u susret svim željama i očekivanjima po pitanju web & grafičkog dizajna. Nova stranica će sadržati pakete i detaljne opise naših usluga kao i hosting ponudu. 

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

« April 2017 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

We have 110 guests and no members online